onsdag 29 juli 2015

Inställt derby

 När jag kom till arenan vid halvsjutiden var det mycket folk vid entren,väntade på en härlig speedwaykväll mot ärkefienden Vetlanda!
 Dramatiskt var det utanför depån,Hans Andersens bussdörrar hade gått i baklås och det användes alla medel för att få upp dem och få ut hojarna innan matchstart
Kofotar bräckjärn och alla slags verktyg användes,men till slut vid halvåttatiden lyckades man slå ut sprintarna till gångjärnen så man kunde öppna! hans skulle ut i det tredje heatet så nu var det bråttom i depån,men så kom regnet och allt var förgäves! Det var bara att packa ihop grejorna och lyfta in dem i en demolerad buss och tejpa ihop dörren med silvertejp!
Synd att man inte kunde genomföra matchen som ställdes in för andra gången då det kommit så mycket folk ca: 4-5 tusen!

2 kommentarer:

  1. - Halloj på Skärgårdsgatan.
    Jag svor här hemma klockan 6 när solen börjat skina. Men beslutet att stanna hemma på grund av vädret visade sig inte vara helt fel. Nu får jag ännu en chans att se derbyt. Men synd om både klubb, förare och publik.
    - Ha en fortsatt trevlig vecka !
    Hälsar Henning och Blondin-Ida....:o)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Datorn pajade igår så det blev inget svar! Såg att dom hittat ett nytt datum för matchen Dac-Vet. den 10/7 hoppas på bättre väder då!

      Radera