tisdag 7 oktober 2014

Nya förslag om inre hamnen

 Förslag har kommit om inre hamnen,som ska bebyggas! Förslaget här ska det byggas 15-20 höga hus på Brädholmen,ett förslag som jag hatar,förstöra den fina öppna plats som används till så mycket på sommaren,med stadsfester motorkvällar tivoli mm. Vem ska ha råd med dessa  lägenheter som kommer att kosta miljoner i insats och dyr hyra i lilla Oskarshamn där dom flesta jobbar på Scania Saft eller OKG
Ett annat bättre förslag är att bygga mera normala hyreshus på Bohmans gamla tomt på norra kajen och låta brädholmen vara till allmänheten! Åsikterna  är som baken= delad, nu har ni hört min åsikt!!

4 kommentarer:

  1. - Halloj på Skärgårdsgatan.
    Håller helt med dig Svensson. Kommer bli en
    ödslig park för pensionerade politiker. Men kul ändå
    att de har lite projekt att syssla med, nu när det finns
    mervärdespengar...
    - Ha en fortsatt trevlig vecka !!!
    Hälsar Henning och Blondin-Ida....:o)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror de flesta håller med oss,jag vet att i Kalmar o Färjestaden har kommande etapper i hamnområdet lagts ner pga.dåligt intresse och för dyra hyror o insatser! På Stockholmsberget var det planerat två hus med utsikt över staden men endast tre var intresserade att satsa ett par miljoner i insats så det blev inget!

      Radera
  2. Dessa klåfingriga stadsplanerare som inte kan låta Brädholmen vara. Dessutom ett så dåligt genomarbetat förslag. Tur att man numera befinner sej på behörigt avstånd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I ett av förslagen fanns även höghus på Badholmen,ville inte pröva era sinnen med det!Men det verkar som oskarshamnarna vill ha Badholmen och Brädholmen orört!

      Radera