fredag 8 november 2013

Kulturnatt

I kväll är det återigen dags för kulturnatt i Oskarshamn.De flesta lokaler,kafeer ,resturanger,museer är öppna med specialerbjudande under kvällen o natten!Nytt för i år är att ett stort evenemangstält är rest på Lilla torget och där börjar underhållningen kl 5 med musikskolans rockgrupp sedanOskarshamnsConsert band,Blåsprojektet,OCB och Vindkraft sedan Bleck outlight Orchestra därefter We met tomorrow och avslutar kl 10 med OnQue Blues Band. På Flanaden bjuds det på dans från kl 6 till 9 med dansare från Bosnien, samt Streetdance, Reggeaton och Hiphop,mm. Själv tänker jag se Gamla Oskarshamns bildvisning på Cafe Shalom till att börja med!!

4 kommentarer:

  1. Intressant program, men vi hinner nog inte dit.....

    SvaraRadera
  2. Intressant med så mycket program .Frun kan ju handla via bloggen också om det är något speciellt ,jag skickar regelbundet paket till Sverige .Frakten är ju inte det billigaste men inte är ju bensinen billig heller .såg du att Marias bilderblogg inte finns med oss längre läste det på strandskatans blogg även Lotta nämner det idag .Kommer att sakna hennes vackra bilder .trevlig helg ,Nette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo här händer det saker ikväll,roligt att staden bjuder till med kulturnatten! Jag läste på Lottas blogg om Maria , jättetråkigt det är ju som en liten familj det vi håller på med så det fattas en bloggare nu!! Må hon vila i frid!

      Radera