onsdag 19 september 2012

Dur och moll

Mina lag i hockeyn o speedwayen var i farten ikväll.IK gjorde sin plikt och vann hamma mot Mora.Ett skade drabbat Dackarna förlorade semifinalen mot Piraterna i Motala.Dackarna saknade tre man som säkert hade fixat segern,men så är det. Piraterna var bättre ikväll,och bara att gratulera till finalplatsen mot Vetlanda.
Bilden: Torrbryter Hasse Engborgs gamla Jap på Speedwayens Dag i samband med GP:t

3 kommentarer:

  1. Förvisso lätt att skylla på skador och blöt bana, men jag är mycket besviken på Dackarna ikväll. Vad har hänt med Lindgren och Davidsson ? Andreas Jonsson var heller inte att känna igen. Nu tror jag ingen av aftonens lag har något att hämta mot Vetlanda, eller vad tror experten ? För att inte detta var nog djävligt så får inte Valsarna nån elitlicens utan åker ner i div. 1. Fy fan vilken dag!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. - Halloj på Skärgårdsgatan.
    Det var väl lite för tunnt för Dackarna, både på reserven och ordinarie. Men jag har bara läst tidningen.
    Tittade i stället på förstklassig hockey igår kväll...
    - Ha en fortsatt bra dag !!!
    Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

    SvaraRadera
  3. Göran,jag håller med,dom borde presterat bättre, men som du säger ingen chans mot Vetlanda ändå! Tråkigt med Valsarna,men kanske rätt ändå att köra i Allsvenskan tills ekonomin är bättre.Jag är säker på att dom kommer igen i Elitserien om ett par år!!!
    Henning,härlig match förstår jag,av förståiga själ satt jag hemma vid datorn och kollade speedwayen.Visst känns det tungt men det kommer snart en ny säsong,och då vinner vi!!!!

    SvaraRadera