lördag 5 november 2011

Gotland Grand National 2007

Just nu går starten för årets upplaga av enduroklassikern Gotland grand National.Jag sitter hemma och följer loppet på datorn.Efter att kört loppet 12 ggr.vet jag hur jobbigt det är att köra 11 mil i denna kalksten med mycket vatten och smuts! Jag tycker ändå att det är årets höjdpunkt i denna sport.Året 2007 hade jag förberett mej noga med nyservad cykel,nya däck, drivpaket,bromsar,fjädringen preparerad,tändstift mm.mm. Startnumret var mitt födelseår lustigt nog!!!


Tävlingen gick mycket bra för mej,kom bland dom främsta i min klass,men det blev mycket tvätta efter hemkomsten,men vad gjorde det efter en lyckad helg med kompisarna på Gotland!!
Mitt minne från denna tävling,den fina bucklan!!
PS: För den som vill följa tävlingen direkt på datorn klicka på denna adress www.fastbikeslive.se
3 kommentarer:

 1. - Den tävlingen har jag alltid tänkt att jag skulle besöka och plåta. Men tyvärr har det aldrig blivit av. Man drar sig väl lite för att sätta sig på Gotlandsfärjan i november.....
  - Synd att du missade hockeyn igår. Underhållning på högsta nivå !
  - Ha en fortsatt trevlig helg !!!
  Hälsar Farbror Henning och Blondin-Ida...:o)

  SvaraRadera
 2. Du verkar ha tagit halva Gotland med dej hem!

  SvaraRadera
 3. Har pratat med förare ikväll, som kört GGN idag.Banan verkar ha hållit bra och dom flesta motionärerna kom i mål= ett gott betyg!Tävlingen vanns av en fransman vid namnP-A Renet före svensken Anders Eriksson!!

  SvaraRadera