onsdag 9 november 2011

Dackarna

Dackarna vann SM-titlen 2007,bilden finns på min vägg i datorrummet!Inte många är kvar i Dackarnas lag 2012.I går försvann Hans Andersen till Indianerna,endast två förare är kvar sen guldet,Andreas Jonsson och Fredrik Lindgren!Hoppas det nya laget med Ward och Davidsson klarar sej bättre än årets lag,som pga.skador och strul fick kämpa för att vara kvar i högsta serien.Hur det än går finns alltid dackesupportrarna på plats,en färgklick på arenorna!!

Information om övergångar och allt som rör sej i speedwayvärlden läser jag på den utsökta sidan www.aktuellspeedway.se3 kommentarer:

 1. Försvann även Rune Holta ? Håller tummarna för Dackarna 2012!

  SvaraRadera
 2. Jo Holta gick till Indianerna,dom flesta trodde Valsarna eftersom hans snitt var för högt för Dackarna.Hoppades ha Peter Karlsson som gästförare i Dackarna men han kör för Vargarna istället.Det fattas tre gubbar i laget ännu,får se vem det kan bli? hoppas på Daniel King och Jurcia Pavlic

  SvaraRadera
 3. Ibland kan jag tycka synd om de som inte förstår sig på sportens tjusning, å andra sidan kanske de brinner för något som jag inte begriper ...

  Jaktslottet vi bodde i på vår resa ligger precis ovanför Assmanshausen, men det hade du säkert koll på! Det är en trevlig rundtur med linbanorna, skogspromenaden och båttur mellan Assmanshausen och Rüdesheim, jag gjorde den för många år sedan med maken - innan vi hade barn! Och det är ju just Assmanshausen som är specialiserat på rött vin, men det goda som vi drack var inte från den orten.

  Önskar dig och frugan en bra helg!

  SvaraRadera