söndag 29 september 2013

Hamnområdets framtid

 I går var det visning av förslag till framtida byggnation på hamnområdet.Eftersom det har varit militärövning i staden ett par dagar bjöd Hemvärnets musikkår på konsert i centrum!
 Många hade åsikter om byggnationen och diskuterade livligt de olika förslagen!
Många förslag gick ut på att bygga höga bostadshus både på Brädholmen och vid nuvarande färjeterminalen,ett förslag jag inte gillar då jag tycker att en låg bebyggelse passar bättre så man ser hamninloppet och småbåtshamnen!

4 kommentarer:

 1. Ja då kan dom ju ta betalt för havsutsikten om dom bygger höga torn .pengar ,pengar, ,jag håller med dig ,Nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många delar åsikt med mej,men som du skriver ,pengar,pengar! Lägenheterna brukar kosta ett par mille och sen en hyra på 6-7 tusen,så vem har råd att bo där?

   Radera
 2. Kul att se dig kika in igen!
  Svårt det där med nybyggen, jag fattar inte varför man inte kan bygga i en stil som passar med det som redan finns? Varför behöver alla politiker lämna fula avtryck efter sig? Ni får väl se till att protestera och samla namnunderskrifter om besluten som fattas blir helt knas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läser din sida ofta,alltid intressant! Här i länet har vi liknande projekt i Kalmar,Västervik och Färjestaden och lägenheterna är jättesvåra att sälja så de har fått avbryta byggandet tills flera kontrakt har skrivits!!

   Radera