söndag 16 oktober 2011

Framtidens stjärnor

Var i går och tittade på framtidens speedwaystjärnor som körde tävlingen Målilla Open.Dackarnas junior i A-laget Joel Larsson tränar startsläpp inför ett heat!!

Mycket duktige Mathias Törnblom som kom trea!Freddie Broms gjorde debut med stor cykel gav ett gott intryck,med stabil körning på Ricky Kling o Hans Andersens ex-cyklar! Teamet med pappa Mikael jobbade friskt mellan heaten!

Jodå,han kunde åka,tre poäng var fullt godkänt!!Tim Gudmundsson körde friskt med team Lindgrens gamla grejor!

Men ingen anställd polack mekade,det fick han göra själv!!Ett riktigt kompisgäng pratade med varandra och pikade förståss varandras misstag!

Oliver Berntsson t.h. såg ut att bli fullpoängare men ramlade i ett heat,och blev tvåa efter Viktor Palovara Valsarna!2 kommentarer:

  1. Trevligt om Sverige får fram talanger så det inte blir Polska ligan i Sverige. Inget ont om polacker men om svensk speedway skall överleva måste vi få fram nya förmågor. Detta sägs av en som garanterat inte suttit på en speedwaycykel men som sett åtskilliga matcher i Målilla, både på gamla och nya anläggningen.

    SvaraRadera
  2. Klokt talat gamle man,visst måste vi ha unga svenska förare som har "råd" att köra mycket.Tycker också det är för mycket polacker som kör i sverige!!

    SvaraRadera