tisdag 6 september 2011

Härligt Dackarna

Dackarna vann över trätobrodern Vetlanda i kväll hemma med 50-40 och klarade direkt nerflyttning.Så mycket träta blev det inte,det var som en vänskapsmatch som vi sällan skådat.Dackarna behövde 2 p och Vetlanda 1p och så blev det!! Lagledarna och förarna kramade om varandra efter matchen

och var helnöjda.Dackarna gjorde sin bästa match för året,alla tog poäng i laget,det som förut har saknats.Över 4600 kom och såg drabbningen,inklusive mej, och kvällens i särklass bäste förare Andreas Jonsson Dackarna

4 kommentarer:

 1. Grattis Dackarna till segern och vidare kamp om nytt kontrakt. Andreas har hittat startsnabbheten och då är han nästan oslagbar. Synd att det nu blir Dackarna och Valsarna som skall tampas i playout. Nu vet man inte vilket lag man skall hålla på.

  SvaraRadera
 2. - Det var skönt att det höll hela vägen igår. Nu får vi hoppas att de är lika stabila i kvalet...

  SvaraRadera
 3. Det var ju bra att det blev Play-out för Dackarna,synd bara att det blev Valsarna,hade hellre sett det blev Vargarna!Klart Göran du måste hålla på laget på hemorten,det kan väl bli så att båda lagen blir kvar efter vad jag förstått!!

  SvaraRadera
 4. Gott att höra att det gick bra för dom, hoppas att turen har vänt och att det håller i sig!! Var på motorcycle race i helgen, en salig blandning på hojar och klasser, allt från småttingar till vintage flat-trackers, kul som bara den!!

  SvaraRadera