lördag 13 augusti 2011

Speedway-GP

Var idag på Speedway-GP i Målilla.Först besöktes Speedwayens Dag i Hembygdsparken.Här gamle dackeföraren Rune Sörmander som berättar minnen från sin karriär!
Sedan till Motorstadion där förarna preparerade sina hojar till kvällens race,här Andreas Jonsson som senare blev tvåa efter ha lett finalen till sista metern då han blev omkörd av kvällens segrare Jaroslaw Hampel


Fullsatt på läktarna runt ovalen och en härlig stämning i den ljumma augustikvällen!!
3 kommentarer:

 1. Härlig speedway i Målilla igår. Förstår att du hade en njutbar kväll även om Andreas snuvades på segern på mållinjen!

  SvaraRadera
 2. - Tjena Svensson.
  - Det blev en riktig höjdarkväll framför datorn. Vilken spänning !
  Lite synd om Jonsson på sista metern, men han verkade väldigt nöjd ändå.
  Ska bli spännande att se om Målilla får fortsätta arrangera. Eller det hamnar i Stockholm, med halvfulla läktare som följd....

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentarer grabbar(gubbar)! Det vi befarar är att framtidens GP hamnar i storsräder då kan storgubbarna bo på lyxhotell och besökarna får campa i förorterna.Ingen permanent bana,bara presenningsunderlag som inte tål en regnskur.Den gemytliga stämning som rådde igår tror jag ej kan upplevas i G-borg eller S-holm,men det behöver inte bli i Målilla,det finns flera orter som har fina permanenta banor!Men,som ni vet,det är bara money,money,money.......för GP-ägarna!!!

  SvaraRadera