lördag 25 september 2010

Värmepumpen


Jag och många andra hade problem med våra värmepumpar i den kalla och snörika vintern i fjol.Snön rasade från taket över fläkten,och jag fick "skotta fram" pumpen några gånger.I dag har jag byggt ett tak i aluminiumplåt som skydd över.Hoppas detta skall hjälpa i vinter!Lite målningsarbete hann jag också med idag,i det vackra sensommarvädret!

Sen köpte jag biljett till hockeymatchen ikväll mot serieledarna i allsvenskan, Örebro HK och senare ikväll blir det Speedway-VM från italien på TV= "de ä mycke nu"


4 kommentarer:

 1. Nej nej,det blev en kväll i moll,IK vann skotten i första med 17-4 sen föll dom som ett korthus förlorade med 2-4.Dackeförarna har börjat uruselt i speedwayen,så det är bara att bryta ihop och komma igen!!! Men,det är en ny dag i morgon!!

  SvaraRadera
 2. Blir det för hård vinter får du väl ta in den i värmen. Jag vet att de inte tål vad som hellst, erfarenheter från förra vintern!
  Synd att IKO inte kunde stå emot de dryge från Örebeo!

  SvaraRadera
 3. Vi har två värmepumpar (en luft/luft och en luft/vatten), de sitter båda på gavlarna på vårt hus och slipper därmed snönedfall. Men vi (läs maken) har byggt glesa spaljéhus med tak så att de inte förfular huset. Riktigt snyggt, säger jag som designat...

  SvaraRadera