torsdag 8 juli 2010

Buick och Cadillac

Känner ett par entusiaster,far o son,i Påskallavik som köpte ett renoveringsobjekt för ett par år sedan,och efter sena och slitsamma garagekvällar var ekipaget klart för visning på Brädholmen i går kväll!
Det är en Buick Limited cab -58 som restaurerats i nyskick!

Här kan man snacka om "mint condition" kromen och lacken i utsökt skick! Självklart utsågs denna pärla till kvällens finaste fordon!


Prismorna i grillen,flera hundra är ett litet smycke var och en,och ägaren berättade att det tagit veckor att rengöra och putsa dem alla!



Ett flertal Cadillac var också utställda,denna i utsökt skick,




och denna i bruksskick!





5 kommentarer:

  1. Vart är 46an med unikaboxen ?

    SvaraRadera
  2. Tyvärr är den hemma i garaget,men 46:an med två ben var där!

    SvaraRadera
  3. UNDERBARA bilder!
    Gillar verkligen de här gamla bilarna!
    I helgen är det Power Big Meet i Västerås, och jag skulle inte ha nåt emot att åka dit. Var där för ett par år sedan, och jag har aldrig sett så många fina bilar på ett och samma ställe samtidigt. De fanns över hela stan, i 1000-tal, sååå häftigt :)
    Ha de gott!
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Tiderna har verkligen förändrats – eller åtminstone bilmodet. Det är ju enorma plåtmonster, de där femtio år gamla bilarna. Vackra plåtmonster. Vilken biltillverkare skulle idag komma på tanken att smycka hela fronten med prismor?

    Visserligen "smyckas" bilar även idag med fälgar, vingar och lyktor. Men framför allt så lägger dagens människor pengarna på interiör, komfort och elektronik i bilarna. Det är väl dagens "bilmode".

    Fina bilder på tidstypiska bilar!

    SvaraRadera
  5. Hade gärna varit i Västerås men min tid räcker inte till,vi har kalas i helgen,men snälla Maria lägg ut några bilder från Big meat!

    SvaraRadera